vidaXL 2 részes újrahasznosított fa és acél dohányzóasztal szett
vidaXL 2 részes újrahasznosított fa és acél dohányzóasztal szett
83 808 Ft

vidaXL 2 részes újrahasznosított fa és acél dohányzóasztal szett

Ez az indusztriális stílusú dohányzóasztal-garnitúra régimódi bájával nagyszerűen fog mutatni otthonában. E dohányzóasztalokat kisasztalként vagy nappaliba való asztalként is használhatja.

Ezek a kanapéasztalok tömör újrahasznosított fából készültek. A fa nyers megjelenése és a kézműves munka kiemeli az asztalok látványos retró stílusát. A gyártási folyamat minden lépése a legnagyobb gondossággal történt, legyen szó a polírozásról, festésről vagy lakkozásról. A fa gyönyörű erezetéből fakadóan egyes bútordarabok enyhén különböznek társaiktól, így mindegyikük egyedi. Az erős acélváz biztosítja az asztalok szilárdságát és stabilitását, ráadásul indusztriális stílusukat is fokozza. A masszív asztallapon lesz hely a ropogtatni valónak, gyümölcskosaraknak és egyéb dísztárgyaknak. Használaton kívül a kisebbik asztal betolható a nagyobbik alá, így helytakarékos. Összeszerelésük egyszerű. A szett 2 db eltérő méretű dohányzóasztalt tartalmaz.

Fontos megjegyzés: A bútorok erezete és színe darabonként változhat, így minden dohányzóasztalunk egyedi. Ezek kiszállítása véletlenszerűen történik.

  • Anyaga: tömör újrahasznosított fa asztallap + acélváz
  • Méret (nagyobbik): 70 x 28 cm (Átmérő x Ma)
  • Méret (kisebbik): 60 x 21 cm (Átmérő x Ma)
  • Csiszolt, festett és lakkozott

Szállítási idő: 7-10 munkanap

Szállítási díj: INGYENES!

Raktáron: 127 db
83 808 Ft
Adatok
Szín:
Barna
Csomagok száma:
1
Cikkszám:
VD246294
Tömeg:
21,5 kg/db
Hasonló termékek