Bestway Flowclear AquaSweeper automata porszívó
Bestway Flowclear AquaSweeper automata porszívó
44 092 Ft

Bestway Flowclear AquaSweeper automata porszívó

A szabadalmaztatott kialakítás Bestway Flowclear AquaSweeper automata porszívó kifejezetten alacsony áramlású szűrőrendszerekkel ellátott talajszint feletti medencékhez készült.

A szívókészülék integrált előszűrője az élettartam meghosszabbítása és az akadályok elkerülése érdekében összegyűjti a medence alján felhalmozódott törmeléket, leveleket és homokot, mielőtt azok elérnék a fő szűrőt. Az elszívó alsó részén elhelyezett kliprendszer lehetővé teszi, hogy a tartályrekeszt nagyon könnyen és tisztán nyissa és vegye ki. Emellett a szívókészülék úszóval lett felszerelve, amely a végén lévő nehezékkel együtt nagyobb manőverezhetőséget garantál a vízben, és könnyebben csúszik a medence alján és falain.

Az AquaSweeper porszívó használata nagyon egyszerű, a rendszer indításához egyszerűen csatlakoztassa a medence szűrőszivattyújához. A nyomásszabályozó segít a bevezetett víz áramlásának szabályozásában, így akkor is használhatja, ha nagy teljesítményű szűrőszivattyúval rendelkezik. A szívás gyorsan és csendesen zajlik, és folyamatosan segíteni fogja Önt a 7,5 méter hosszú rugalmas tömlő, amely lehetővé teszi, hogy elérje a medence legtávolabbi pontjait. A mellékelt csatlakozókkal a porszívó kompatibilis a Bestway kollekció összes medencéjével, még a puha szerkezetű medencékkel is.

  • Anyaga: polipropilén
  • Maximum 6,7 méteres talajszint feletti medencékhez használható
  • 7,5 méteres rugalmas tömlő
  • Szívókészülék előszűrővel, úszóval és nehezékkel az optimális manőverezhetőség érdekében
  • Könnyű működtetés
  • Szabadalmaztatott kialakítás minimum 3785 liter/órás szűrőszivattyúval vagy 3028 liter/órás homokszűrővel rendelkező talajszint feletti medencék számára
  • Bestway cikkszám: 58628

Szállítási idő: 7-10 munkanap

Szállítási díj: INGYENES!

Raktáron: 200 db
44 092 Ft
Adatok
Méret:
N/A
Gyártó:
Bestway
Csomagok száma:
1
EAN kód:
6942138984378
Cikkszám:
VD92880
Tömeg:
4,43 kg/db
Hasonló termékek