Garancia

Minden termékünkre a kiszállítástól számított 2 év garanciát vállalunk. A jogszabályban rögzített 14 nap helyett pedig 30 napos elállást biztosítunk, hogy elegendő időd legyen kipróbálni a terméket.

Amennyiben a termék hibás, nem teljes, sérült, vagy csak nem azt kaptad, amire számítottál, akkor sem kell aggódnod, mert a Valora Webáruháznál mindent megteszünk azért, hogy a legmegfelelőbb megoldást kínáljuk fel számodra.

30 napos pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamely oknál fogva mégsem szimpatikus a termék, és ezt a kiszállítástól számított 30 napon belül jelzed felénk, mi ingyen elszállítatjuk, és 7 napon belül visszautaljuk a termék vételárát. Ennek feltétele, hogy írásban tájékoztass minket az elállási szándékról, a terméknek sértetlennek és hiánytalannak kell lennie, eredeti csomagolásába visszacsomagolva. (A termékre vonatkozó elállási jog a használatbavételig érvényes. Használatbavételt követően keletkező, gyártási problémából adódó problémákat garanciális ügyként kezelünk.)

2 év garancia minden termékre
Webáruházunk 2 év garanciát vállal minden termékre amely normál, rendeltetésszerű használat mellett, feltehetően gyártási hibából kifolyólag eredeti funkciójának betöltésére alkalmatlanná válik. A garanciális idő alatt felmerülő problémákat javítással, pótalkatrész küldésével, vagy cserével orvosoljuk.

Mit tegyek, ha sérült vagy hiányos terméket kaptam, vagy garanciális problémám van?
Ez esetben írd meg észrevételed az info@valora.hu címre. Kérjük, hogy az üzenethez csatolj fotót, vagy videót - ha a problémát az jobban szemlélteti. Kollégáink hamarosan feldolgozzák üzeneted, és tájékoztatni fognak a további teendőkről.