Garancia

Minden termékünkre a kiszállítástól számított minimum 2 év garanciát vállalunk és 14 napos elállást biztosítunk, hogy elegendő időd legyen kipróbálni a terméket.

Amennyiben a termék hibás, nem teljes, sérült, vagy csak nem azt kaptad, amire számítottál, akkor sem kell aggódnod, mert a Valora Webáruháznál mindent megteszünk azért, hogy a legmegfelelőbb megoldást kínáljuk fel számodra.

14 napos pénzvisszafizetési garancia
Amennyiben valamely oknál fogva mégsem szimpatikus a termék, és ezt a kiszállítástól számított 14 napon belül jelzed felénk, mi ingyen elszállítatjuk és 14 napon belül visszatérítjük a termék vételárát. Ennek feltétele, hogy írásban tájékoztass minket az elállási szándékról. A terméknek sértetlennek és hiánytalannak kell lennie, eredeti csomagolásába visszacsomagolva. A visszaküldés menetéről további információt itt találsz.

Minimum 2 év garancia minden termékre
Webáruházunk minimum 2 év garanciát vállal minden termékre amely normál, rendeltetésszerű használat mellett, feltehetően gyártási hibából kifolyólag eredeti funkciójának betöltésére alkalmatlanná válik. A garanciális idő alatt felmerülő problémákat javítással, pótalkatrész küldésével, vagy cserével orvosoljuk. A 250 000 forint eladási ár feletti termékek esetén három év garanciát vállalunk.

Mit tegyek, ha sérült vagy hiányos terméket kaptam, vagy garanciális problémám van?
Ez esetben írd meg észrevételed az info@valora.hu címre. Kérjük, hogy az üzenethez csatolj fotót, vagy videót - ha a problémát az jobban szemlélteti. Kollégáink hamarosan feldolgozzák üzeneted, és tájékoztatni fognak a további teendőkről.