Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség

A Valora Webáruház online áruház. Jelenleg több mint 16.000 termékünket kizárólag online forgalmazzuk, személyes átvételre nincs lehetőség.

Cégnév / Név:
Valora Dream Home Kft.
Cím:
3352 Feldebrő, Kossuth Lajos út 27.
Telefon:
+36307601124
Áruház neve:
Valora Webáruház
Adószám:
27128020-2-10
EU adószám:
HU27128020
Cégjegyzék szám:
10-09-037760
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Egri Törvényszéki Cégbíróság
Kapcsolattartó neve:
Valora Dream Home Kft.
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-30/760-1124
Kapcsolattartó e-mail címe:
info@valora.hu
Szállítás
DPD futárszolgálat - A szállítás ingyenes!
A megrendeléseket DPD Hungária Kft. futárszolgálat szállítja házhoz. A szállítási idő 7-10 munkanap.

A csomag érkezéséről és a szállítás részleteiről a szállítás előtt minden esetben tájékoztatást küldünk, mely segítségével Te magad is nyomon követheted csomagod!

Kérjük, olyan szállítási címet adj meg, ahol a csomag 8 és 17 óra között sikeresen kézbesíthető. Telefonos elérhetőséghez szintén olyan telefonszám megadását javasoljuk, ahol napközben elérhető vagy.

Egyszerre több termék megrendelése esetén, vagy ha a termék több csomagból áll, akkor előfordulhat, hogy a kiszállítás nem összevontan, hanem csomagonként történik. Az egyes csomagok kézbesítésének ütemezése a Futárszolgálaton múlik, webáruházunknak erre nincs ráhatása.

DPD Ügyfélszolgálat:
Hétfő: 7.00-19.00 Kedd-Péntek: 8.00-16.30
Telefonszám: +36 1 501-6200
Email: dpd@dpd.hu
A szállítás INGYENES!

A COVID-19 járvánnyal kapcsolatos óvintézkedések webáruházunk zavartalan működését jelenleg nem befolyásolják! Továbbra is zökkenőmentesen, a feltüntetett szállítási határidőt tartva szállítjuk házhoz a megrendeléseiteket. Fokozott higiéniai óvintézkedéseket vezettünk be dolgozóink védelmében, és a kiszállítást végző futárcégeink is hasonlóan járnak el.


Vigyázunk rátok!

VÁSÁRLÓINK MONDTÁK:

Fizetés
Bankkártyás fizetés BARIONnal
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, amely a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. A bankkártya adatok webáruházunkhoz nem jutnak el.
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Bankkártyás fizetés az OTP SimplePay rendszerén keresztül
OTP SimplePay online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően webáruházunk fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni. A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról webáruházunk nem szerez tudomást.
simplepay_hu
PayPal fizetés
Ezen fizetési mód esetén a PayPal rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő PayPal felhasználóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a PayPal oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el webáruházunkhoz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák.
paypal
Előreutalás
Banki utalás esetén a rendelés végösszegét a csomag kiszállítása előtt, előre kérjük átutalni az alábbi bankszámlára. Kérjük, hogy az utalás "Közlemény/megjegyzés" rovatába írd bele a rendelés azonosítóját és a neved. Amint megérkezik hozzánk a rendelés ellenértéke, mi e-mail-ben értesítünk csomagod feladásáról és nyomon követéséről.

Utalási információk:
számlaszám: 11709002-25968686-00000000
Valora Dream Home Kft.
OTP Bank Nyrt.
Utánvétes fizetésre nincs lehetőség
Webáruházunkban utánvétes fizetésre nincs lehetőség. Cserébe 4 biztonságos és extra költségektől mentes fizetési mód közül választhatsz. Bármelyik fizetési módot is válaszd, bankkártya adataid nem jutnak el hozzánk. Azt kizárólag az általad választott banki partner kezeli.

Minden termékünkre meghosszabbított, 30 napos elállást biztosítunk, hogy bőven legyen időd kipróbálni a terméket. Amennyiben mégsem lenne szimpatikus a termék, és ezt 30 napon belül jelzed felénk, mi ingyen elszállítjuk, és 7 napon belül visszautaljuk a termék vételárát.
Kapcsolatfelvétel
Név
E-mail cím
Telefonszám
Tárgy
Üzenet