Információk

Elérhetőség

A Valora Webáruház online áruház. Jelenleg több mint 60.000 termékünket kizárólag online forgalmazzuk, személyes átvételre nincs lehetőség.

Cégnév / Név:
Everest-Trade Hungary Kft.
Cím:
1035 Budapest, Szentendrei út 24 2. em. 9. a.
Telefon:
Áruház neve:
Valora Webáruház
Adószám:
32378867-2-41
EU adószám:
HU32378867
Cégjegyzék szám:
01-09-420996
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Fővárosi Törvényszéki Cégbíróság
Kapcsolattartó neve:
Everest-Trade Hungary Kft.
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36302448805
Kapcsolattartó e-mail címe:
Szállítás
 • DPD futárszolgálat - A szállítás ingyenes!
  A megrendeléseket DPD Hungária Kft. futárszolgálat szállítja házhoz. A szállítási idő 7-10 munkanap.

  A csomag érkezéséről és a szállítás részleteiről a szállítás előtt minden esetben tájékoztatást küldünk, mely segítségével Te magad is nyomon követheted csomagod!

  Kérjük, olyan szállítási címet adj meg, ahol a csomag 8 és 17 óra között sikeresen kézbesíthető. Telefonos elérhetőséghez szintén olyan telefonszám megadását javasoljuk, ahol napközben elérhető vagy.

  Egyszerre több termék megrendelése esetén, vagy ha a termék több csomagból áll, akkor előfordulhat, hogy a kiszállítás nem összevontan, hanem csomagonként történik. Az egyes csomagok kézbesítésének ütemezése a Futárszolgálaton múlik, webáruházunknak erre nincs ráhatása.

  DPD Ügyfélszolgálat:
  Hétfő: 7.00-19.00 Kedd-Péntek: 8.00-16.30
  Telefonszám: +36 1 501-6200
  Email: dpd@dpd.hu
  A szállítás INGYENES!

VÁSÁRLÓINK MONDTÁK:

Fizetés
 • Bankkártyás fizetés az OTP SimplePay rendszerén keresztül.
  OTP SimplePay online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően webáruházunk fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni. A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról webáruházunk nem szerez tudomást.
  simplepay_hu_v2 Vásárló tájékoztatóhoz KLIKK IDE
 • Bankkártyás fizetés - teya
  A teya online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően webáruházunk fizetést előkészítő oldaláról a teya biztonságos fizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni. A teya fizetőoldal adattartalmáról webáruházunk nem szerez tudomást.
 • Előreutalás
  Banki utalás esetén a rendelés végösszegét a csomag kiszállítása előtt, előre kérjük átutalni az alábbi bankszámlára. Az összeg megérkezése után tudjuk megkezdeni a rendelés feldolgozását. Kérjük, hogy az utalás "Közlemény/megjegyzés" rovatába írd bele a rendelés azonosítóját és a neved. Amint megérkezik hozzánk a rendelés ellenértéke, mi e-mail-ben értesítünk csomagod feladásáról és nyomon követéséről.

  Utalási információk:
  számlaszám: 11702043-21466230-00000000
  Everest-Trade Hungary Kft.
  OTP Bank Nyrt.
 • PayPal fizetés
  Ezen fizetési mód esetén a PayPal rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő PayPal felhasználóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a PayPal oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák.
 • Utánvétes fizetésre nincs lehetőség
  Webáruházunkban utánvétes fizetésre nincs lehetőség. Cserébe 4 biztonságos és extra költségektől mentes fizetési mód közül választhatsz. Bármelyik fizetési módot is válaszd, bankkártya adataid nem jutnak el hozzánk. Azt kizárólag az általad választott banki partner kezeli.

  Minden termékünkre 14 napos elállást biztosítunk, hogy bőven legyen időd kipróbálni a terméket. Amennyiben mégsem lenne szimpatikus a termék, és ezt 14 napon belül jelzed felénk, mi ingyen elszállítjuk, és 14 napon belül visszatértjük a termék vételárát.
Kapcsolatfelvétel
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!