Tömör újrahasznosított fa dohányzóasztal 80 x 80 x 40 cm
Tömör újrahasznosított fa dohányzóasztal 80 x 80 x 40 cm
65 490 Ft

Tömör újrahasznosított fa dohányzóasztal 80 x 80 x 40 cm

Ez az antik stílusú, fa dohányzóasztal egyedi hangulatot varázsol nappalijába. Tömör fa asztallapjának és erős acélvázának köszönhetően stabil, biztos felületet kínál, melyre nyugodtan helyezheti rá az italokat, virágvázákat, gyümölcskosarakat vagy a dísztárgyakat. Használhatja többek között kanapéja mellett, nappalijában, kisasztalként, vagy akár éjjeliszekrényként is.

Az asztallap anyaga tömör újrahasznosított fa, így a bútordarab minden egyes példánya egyedi és kissé eltér a többitől. Az újrahasznosított fából készült bútorok több olyan fafaj egyéni jellemzőjét hordozzák magukon, mint például a mangófa vagy az akácfa jellegzetességeit. Az újrahasznosított fa szilárd, stabil, strapabíró és gyönyörű. A kopás jelei és a fa erezete minden egyes példánynak saját történetet és egyedi megjelenést kölcsönöz.

A dohányzóasztal teljesen kézzel készült, mely hozzájárul látványos retró stílusához. Minden lépési folyamat a legnagyobb gondossággal készült, legyen szó újra-összeépítésről, polírozásról, festésről vagy a viaszozásról.

Felhívás: A szín a bútor minden példánya esetében különböző, így a mi kisasztalaink teljesen egyediek. A szállítás véletlenszerű.

  • Anyaga: tömör újrahasznosított fa + vas
  • Méretek: 80 x 80 x 40 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Teljes egészében kézzel készített
  • Csiszolt, festett és lakkozott

Szállítási idő: 7-10 munkanap

Szállítási díj: INGYENES!

Raktáron: 69 db
65 490 Ft
Adatok
Gyártó:
vidaXL
Szín:
Sokszínű
Csomagok száma:
1
Cikkszám:
VD243295
Tömeg:
17,9 kg/db
Hasonló termékek