100x40x45 cm tömör mangófa TV szekrény
100x40x45 cm tömör mangófa TV szekrény
75 601 Ft

100x40x45 cm tömör mangófa TV szekrény

Ez a különleges, indusztriális stílusú TV szekrény rendkívül praktikus és bőséges tárolóhelyet kínál. Használható többek között tálalószekrényként, kisasztalként vagy oldalszekrényként is. Egyedi szépségével tökéletes része lehet nappalijának vagy hálószobájának.

Ez a TV szekrény tömör mangófából készült, így erős, stabil és strapabíró. Alsó polcrésze bőséges helyet kínál például szórakoztató elektronikai berendezései, magazinjai számára. Vas szerkezete még erősebbé teszi a bútordarabot, kialakításának köszönhetően kinézete pompás és egyedi. 4 görgőjének köszönhetően a TV szekrény könnyen mozgatható. A fa anyag erezetének hála a bútordarab minden egyes példánya némileg különböző a többitől.

Ez a TV szekrény teljes mértékben kézzel készített, így lenyűgöző retrós kinézete van. A készítési folyamat minden egyes lépése a lehető legnagyobb odafigyeléssel és gondossággal történik, legyen szó akár a csiszolásról, a festésről vagy a lakkozásról.

Figyelem: A bútordarab színe minden példány esetében más, így ezek a TV szekrények mind egyediek. A szállítás véletlenszerűen történik.

  • Anyag: Tömör mangó fa + vas
  • Méretek: 100 x 40 x 45 cm (Ho x Szé x Ma)
  • 4 kerékkel
  • Teljesen kézzel készített
  • Csiszolt, festett és lakkozott

Szállítási idő: 7-10 munkanap

Szállítási díj: INGYENES!

Raktáron: 42 db
75 601 Ft
Adatok
Gyártó:
vidaXL
Szín:
Barna
Csomagok száma:
1
Cikkszám:
VD243301
Tömeg:
15,7 kg/db
Hasonló termékek