Tömör újrahasznosított fa íróasztal
Tömör újrahasznosított fa íróasztal
71 596 Ft

Tömör újrahasznosított fa íróasztal

Ez a tömör újrahasznosított fából készült vintage stílusú íróasztal időtlen bájával elvarázsolja otthonát. Erős acél vázának köszönhetően az íróasztal rendkívül szilárd és tartós. Az asztallap stabil és biztos felületet kínál, amelyre elhelyezheti az italokat, gyümölcsöskosarakat, vázát, vagy más dísztárgyakat. Két fiókja bőséges tárolóhelyet kínál olyan kisebb tárgyak számára, mint a kulcsok, jegyzetfüzetek és egyebek. Az íróasztalt használható számítógépes asztalként, dolgozóasztalként, irodai asztalként, olvasó asztalként, tanuló asztalként stb. Emellett használhatja tálalószekrénynek vagy konzolasztalnak is.

Az íróasztal anyaga tömör újrahasznosított fa, így a bútordarab minden egyes példánya egyedi és kissé eltér a többitől. Az újrahasznosított fából készült bútorok különböző fafajták jellegzetességeit hordozzák, mint például a tíkfa, az akácfa vagy a mangófa. Az újrahasznosított fa szilárd, stabil, strapabíró és gyönyörű. A kopás jelei és a fa erezete minden egyes példánynak saját történetet és egyedi megjelenést kölcsönöznek.

Az íróasztal teljes mértékben kézzel készült, ez a kézműves kivitelezés erősíti a bútor retrós kinézetét. A készítési folyamat minden lépését a legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel végezték, legyen szó az összeillesztésről, csiszolásról, festésről vagy a gyantázásról.

Figyelem: A bútordarab színe minden példány esetében más, így ezek az íróasztalok mind egyediek. A szállítás véletlenszerűen történik.

  • Színe: többszínű
  • Anyaga: tömör újrahasznosított fa + acél váz
  • Mérete: 110 x 50 x 77 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Két fiókkal
  • Teljes egészében kézzel készített
  • Csiszolt, részlegesen festett és viaszolt

Szállítási idő: 7-10 munkanap

Szállítási díj: INGYENES!

Raktáron: 200 db
71 596 Ft
Adatok
Méret:
110 x 50 x 77 cm
Gyártó:
vidaXL
Szín:
Sokszínű
Csomagok száma:
1
Anyag:
tömör újrahasznosított fa
Cikkszám:
VD243276
Tömeg:
27 kg/db
Hasonló termékek