Tömör kelet-indiai rózsafa tálalóasztal 3 fiókkal 80 cm
Tömör kelet-indiai rózsafa tálalóasztal 3 fiókkal 80 cm
71 781 Ft

Tömör kelet-indiai rózsafa tálalóasztal 3 fiókkal 80 cm

Ez a tömör fa tálalóasztal egyaránt stílusos és praktikus is. Használható komódként, tálalószekrényként, konzolszekrényként is. Az elegáns tervezés a tálalóasztalt bármely helyiség fókuszpontjává teszi. Ennek a konzolasztalnak erős asztallapja van, amelyre különféle dísztárgyakat helyezhet, legyen szó gyümölcskosarakról vagy vázákról. 3 tágas fiókja extra tárhelyet kínál az apró tárgyak, például kulcsok, DVD-k, noteszek, tollak és egyéb apróságok tárolására.

Ez a kelet-indiai rózsafa konzolasztal tömör fából készült. A kelet-indiai rózsafa egy trópusi keményfa, amely gazdag erezetéről híres, és sheesham vagy paliszander néven is ismeretes. A teljes mértékben kézműves munkának és a fa gyönyörű erezetének köszönhetően minden darab kissé különbözik a többitől. Az erős falábak hozzájárulnak a masszív szerkezethez.

Figyelem: A színük minden darab esetében eltérő lehet, így ezek a bútorok mind egyediek; a szállítás véletlenszerűen történik.

FIGYELMEZTETÉS: A dőlés megakadályozása érdekében, ezt a terméket a mellékelt tartóelem segítségével rögzíteni kell a falhoz!

  • Színe: barna
  • Anyaga: tömör kelet-indiai rózsafa
  • Teljes mérete: 120 x 40 x 80 cm (Ho x Szé x Ma)
  • 3 fiókkal
  • Csiszolt, festett és lakkozott
  • Teljes mértékben kézzel készült
  • Legal Documents:

    Itt további részleteket találhat arról; hogyan akadályozza meg a bútorok felborulását


Szállítási idő: 7-10 munkanap

Szállítási díj: INGYENES!

Raktáron: 188 db
71 781 Ft
Adatok
Gyártó:
vidaXL
Szín:
Barna
Csomagok száma:
1
Cikkszám:
VD242441
Tömeg:
25,56 kg/db
Hasonló termékek