vidaXL tömör mangófa dohányzóasztal 110 x 55 x 35 cm
vidaXL tömör mangófa dohányzóasztal 110 x 55 x 35 cm
129 149 Ft

vidaXL tömör mangófa dohányzóasztal 110 x 55 x 35 cm

Élvezze ki a kávézás perceit e multifunkcionális kanapéasztalnál üldögélve! A praktikus kialakítású kisasztal dohányzóasztalt ötvöz tárolóládával. A tömör fából készült asztal rusztikus bájt visz otthona hangulatába.

A dohányzóasztal tömör mangófából készült, így stabil és strapabíró darab, ráadásul nagyon szép. A kézműves munka is hozzájárul a látványos retró stílushoz. A készítés minden lépését a legnagyobb gondosság jellemezte, legyen szó akár a polírozásról, akár a festésről vagy lakkozásról. A fa gyönyörű erezetének köszönhetően minden egyes bútordarab egyedi és enyhén eltér a többitől.

Multifunkcionális asztalunk praktikus bútordarabja lesz otthonának. Csak emelje meg az állítható asztallapot, és kávézhat vagy akár étkezhet is az asztalnál, miközben kényelmesen üldögél a kanapéján! A nagy tárolórészben pedig kéznél lesz mindenféle használati tárgy.

A kanapéasztal összeszerelése egyszerű. Fontos megjegyzés: a bútorok színe és erezete darabonként változhat, így minden dohányzóasztalunk egyedi. Ezek kiszállítása véletlenszerűen történik.

  • Anyaga: tömör mangófa
  • Mérete: 110 x 55 x 35 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Állítható asztallap
  • Nagyméretű tárolórekesszel
  • Csiszolt, festett és lakkozott

Szállítási idő: 7-10 munkanap

Szállítási díj: INGYENES!

Raktáron: 15 db
129 149 Ft
Adatok
Szín:
Barna
Csomagok száma:
1
Cikkszám:
VD246320
Tömeg:
18,66 kg/db
Hasonló termékek