vidaXL tömör újrahasznosított fa Cola pad 100 x 30 x 50 cm
vidaXL tömör újrahasznosított fa Cola pad 100 x 30 x 50 cm
76 538 Ft

vidaXL tömör újrahasznosított fa Cola pad 100 x 30 x 50 cm

Ez az antik stílusú fa pad egyedi kiegészítője lesz otthonának. A tömör faszerkezetnek köszönhetően stabil, erős és kiválóan alkalmas a mindennapi használatra. A színes dekoratív mintával ez a pad azonnal feldobja otthona dekorációját.

Ez a régies stílusú pad tömör újrahasznosított fából készült, ami azt jelenti, hogy minden bútor egyedi és kissé eltér a többitől. A bútorok több fára is jellemző, egyedi stílusjegyet viselnek. Például: tíkfa, mangófa és akác. Az újrahasznosított fa tömör, stabil, tartós és gyönyörű. A kopásnak és a látható erezetbéli eltéréseknek köszönhetően minden egyes darabnak saját története és egyedülálló megjelenése van.

A pad kézzel készült és a kézműves kivitelezés erősíti a bútor retros kinézetét. A készítési folyamat minden lépését a legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel végezték, legyen az újra összeillesztés, csiszolás, festés vagy viaszolás.

Fontos: A bútor színe darabonként változhat, amitől minden pad teljesen egyedi. Ezek kiszállítása véletlenszerűen történik.

  • Színe: többszínű
  • Anyaga: tömör újrahasznosított fa
  • Mérete: 100 x 30 x 50 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Csiszolt, festett és viaszolt

Szállítási idő: 7-10 munkanap

Szállítási díj: INGYENES!

Raktáron: 3 db
76 538 Ft
Adatok
Szín:
Sokszínű
Csomagok száma:
1
Cikkszám:
VD243457
Tömeg:
25,82 kg/db
Hasonló termékek